AMSTERDAM – Marc Overmars maakte begin deze week bekend na het huidige seizoen definitief afscheid te nemen van de voetbalsport. De spits van Go Ahead Eagles is echter alweer bezig met een volgende carrière. De sportman gaat zich storten op de sanitairmarkt.

Dat vertelt Marc Overmars woensdag aan NU.nl.

Overmars was woensdag aanwezig op de woonbeurs Woonidee Nederland om het Baden & Wellnesspaviljoen te openen, maar maakte meteen van de gelegenheid gebruik om ‘zijn’ nieuwe product onder de aandacht te brengen: ‘De smalste drain ter wereld’, aldus de oud-Ajacied.

Verrek

De drain, genaamd Drain4you, is een waterafvoersysteem dat nauwelijks opvalt door zijn geringe afmetingen. De noviteit belooft een einde te maken aan het waterballet dat drempelloos douchen vooralsnog typeert.

“Soms zie je iets en denk je: ‘Verrek, dat zou ik thuis ook wel willen hebben’,” vertelt Marc over het sanitairsnufje.

“Hij is zo smal,” vervolgt de sportman geestdriftig. “Dat je hem bijna niet ziet. Dat vond ik zo interessant dat ik dacht, aan dat bedrijf (Jerreddesign.nl, red.) zou ik wel willen meewerken.”

Jaarbeurs

De beurs Woonidee Nederland vindt van 18 tot 22 maart plaats, in de Jaarbeurs in Utrecht, en volgens Overmars is die net zo rijkelijk gevuld als het voorgaande jaar. “Iedereen heeft het maar over de crisis,” zegt hij. “Maar dat valt hier gelukkig wel mee.”

Marc Overmars