AMSTERDAM – Model Agyness is niet de enige Deyn-telg die goed boert als fashionista. Haar zusje, Emily, heeft namelijk ook zo haar ambities in de mode, te beginnen met een lijn T-shirts.

De 17-jarige Emily heeft samen met vriendin Aliyah Hussain gewerkt aan de lijn T-shirts, die een ode zijn aan de Engelse koningin Elizabeth II of, zoals Emily haar liever noemt, ‘the original gangster’.

“The shirts zijn een onderdeel van een langdurig project genaamd ‘Long may she reign’," vertelt Aliyah aan de Britse Grazia. “Het gaat over Brits patriottisme en onze bevallige koningin Liz.”

Opnieuw

“We hebben haar imago aangepast aan deze tijd en we willen haar opnieuw neerzetten als de ‘queen of cool’ en niet alleen maar als een oma,” aldus de jonge fashionista.

Natuurlijk neemt zuslief Agyness een deel van de promotie voor haar rekening. Het model is zelfs al gespot in een van de T-shirts, waarop de koningin te zien is met zonnebril en heftige ketting.

Studeren

Emily en Aliyah kennen elkaar van de Manchester Metropolitan universiteit, waar ze allebei nog steeds studeren. Het geld dat de twee met de T-shirt verdienen zullen Emily en Aliyah investeren in hun volgende project, dat ze na hun afstuderen willen beginnen.