AMSTERDAM – Puur Pret heet de erotische gids van Marion Andriessen, en of het pret is weet ze als de beste. Alle tips die de schrijfster verzamelde om de sleur in het seksleven tegen te gaan, testte ze namelijk eerst zelf.

Dat meldt Playboy zondag.

Puur Pret is erop gericht het heilige vuur tussen de lakens weer aan te wakkeren en ervaringsdeskundige Marion blijkt van veel markten thuis.

Zo weidt de schrijfster uit over de kunst van het experimenteren, over kinky feestjes en het bestellen van een escort, maar ook sensuele massagetechnieken en hete bordspellen slaat ze niet over.

Wensen

Als rode draad door de gids lopen praktische tips en adviezen. Zoals hoe de erotisch getinte wensen tactisch op de partner over te brengen.

Het doel van het boek is vooroordelen en angst voor het onbekende wegnemen, ‘want erotisch experimenteren is verrassend leuk en geeft bovendien een enorme ‘boost’ aan je seksleven’, aldus de uitgever.

Sexy

Marion geeft echter wel toe dat ook zij aanvankelijk huiverig stond tegenover de (s)experimenten. "Tot ik via een vriend terechtkwam op een erotisch feest. Daar ontdekte ik niet alleen hoe leuk het is, maar ook dat er enorm veel belangstelling voor bestaat." 

"Zo kwam ik op het idee om een gids te maken," vervolgt ze. "Waar iedereen wat aan heeft. Met verhalen van ervaringsdeskundigen, tips van seksuologen en betrouwbare adressen.”

Puur Pret - De Stoutste Gids Voor Koppels is per heden verkrijgbaar bij de grotere boekhandels.