Volop media-aandacht voor opening Fashion Week

AMSTERDAM - Fotomodel Kassandra Schreuder had de eer, gehuld in een niemandalletje, de Amsterdam International Fashion Week officieel te openen. De opening van alweer de tiende editie vond plaats tussen de reizigers op het Centraal Station van Amsterdam.

Na een woord van initiatiefnemer James Veenhoff werd de pers geleid langs een fotoexpositie. Deze expositie is voor iedereen toegankelijk en bevindt zich in een van de stationshallen op het centraal station.

AIFW

Van 24 januari tot 1 februari staat Amsterdam in het teken van de Amsterdam International Fashion Week. Naast het officiële programma voor professionals in de mode is er ook een openbaar programma, toegankelijk voor iedereen.

Dit Fashion Week Downtown-programma zit vol exposities, shows, feestjes en andere events in musea en clubs verspreid over Amsterdam.


James Veenhoff

Initiatiefnemer van de Amsterdam International Fashion Week James Veenhoff heeft besloten om na tien edities het stokje over te geven aan Merle Deterink, voormalig communicatiemanager van het evenement.

De komende editie van de Amsterdam International Fashion Week wordt de laatste met James Veenhoff aan het roer.

Opening Fashion Week

Deel deze foto via:

Terug naar slideshow

Tip de redactie