Haarstylist Drew Barrymore verklaart 'rampkapsel'

AMSTERDAM - De Golden Globes zijn al bijna een week geleden uitgereikt, maar de ophef rondom het kapsel van Drew Barrymore blijft gespreksonderwerp nummer één onder beautbloggers. Het kapsel van de Amerikaanse actrice kon volgens velen niet door de beugel.

De kritiek is zo erg dat Barrymores haarstylist, de Italiaanse Giannandrea, zich genoodzaakt voelde een verklaring af te leggen.

Hollywood royalty

Tegen WWD zegt Giannandrea: “Mensen zeggen wel eens less is more, maar less is less voor mij. Met Drew proberen we altijd iets onverwachts maar moois te doen. Het idee erachter is iets te doen dat er echt uitspringt." 

"Ze is Hollywood royalty," vervolgt Giannandrea. "Ik probeer geen blogs te lezen omdat er veel mensen zijn die niets weten van beauty en styling."

Business

“Ik werk al twintig jaar in deze business en als ik die blogs lees weet ik dat ze geen idee hebben. Eigenlijk dacht ik dat het juist fantastisch zou uitpakken."

"Sommige mensen vinden het kapsel iets teveel voor de Golden Globes," klaagt de haarstylist. "Maar ik dacht: het zijn de Golden Globes en je kunt een beetje meer plezier aan je haar beleven.”
 

Tip de redactie