AMSTERDAM - De economische laagconjunctuur is voor veel designers een reden om verstek te laten gaan tijdens de dure Fashion Weeks, maar dat geldt gelukkig niet voor iedereen.

Publiekslieveling Justin Timberlake zal zijn kledinglijn dit jaar in ieder geval wel showen tijdens de New Yorkse variant van Fashion Week. Dat meldt Wwd.com. Zijn show vindt plaats op 16 februari.

Het gaat dan niet om een zaaltje achteraf: het label ‘William Rast’ doet inmiddels mee met de grote jongens en zal dan ook te zien zijn in de befaamde tent in Bryant Park, die van 13 tot en met 20 februari het epicentrum van de mode vormt. 

Geruchten  

Er gingen wederom geruchten dat Justin zijn show extra kracht bij zou zetten door ook een optreden te verzorgen, maar een woordvoerder heeft vast gemeld dat de zanger wel aanwezig is, maar beslist niet zal zingen.

Dit om de teleurstelling, zoals die vorig jaar gevoeld werd na afloop van de show, voor te zijn.

My Name

De vorige collectie van Justin, ‘My Name Is William Rast’, was een groot succes. Deze herfst/winter-lijn ging voor het eerst gepaard met grootscheepse reclamecampagne (te zien in Engeland en Amerika).

Justin kroop hiervoor zelf in de huid van ‘William Rast’, de –zoals Justin het formuleert- complexe, hedendaagse held. De commercials die onderdeel vormden van de campagne, zijn ook deels geschreven, samengesteld en geregisseerd door de zanger.  

William Rast

Het is aannemelijk dat Justin voor zijn lentecollectie een soortgelijke campagne zal lanceren. Of deze dit keer wel in Nederland te zien zal zijn, is niet bekend.