AMSTERDAM - Beautycoach Thijs Willekes lanceert voor het magazine Glossy een nieuwe maandelijkse rubriek: BeautyGuide by Thijs.

In deze vier pagina’s tellende rubriek, die iedere maand een ander thema omvat, zal Willekes dieper in gaan op beautytips, trucs, trends, do’s & dont’s en persoonlijke uitstraling.

Daarnaast komen nieuwe producten aan bod, waarbij het juiste gebruik van make-up en huidverzorging de rode draad vormt.

Detox

Aan de hand van een helder stappenplan nodigt Thijs zijn lezers uit om zelf nieuwe looks te creëren. Als gepaste opstart voor het nieuwe jaar, zal in het februarinummer het onderwerp ‘Detox’ centraal staan, gevolgd door ‘Liefde en Verleiding’ in maart.

Thijs

Als veelgevraagde beautycoach, speelde Thijs Willekes een rol in populaire tv-programma’s zoals Passion for Fashion, Looking Good, Hollands Next Top Model en Miss & Mrs. Perfect. Tevens bracht Willekes een tweetal dvd’s uit, te weten 'Make-uppen doe je zo!' en 'Smokey Eyes Stap voor Stap!'.

Naast zijn werkzaamheden voor televisie geeft Willekes trainingen en presentaties door het hele land, is hij de “mooimaker” van diverse hippe tv-persoonlijkheden en ambassadeur voor parfumerieketen Ici Paris XL.