AMSTERDAM - Belvedere Vodka is een samenwerking aangegaan met juwelenontwerpster, en dochter van, Jade Jagger. Dat heeft geresulteerd in een bijzondere, en bijzonder prijzige, ijspriem: De ‘Belvedere Jagger Dagger’ ter waarde van 8.000 euro.

De Belvedere Jagger Dagger wordt wereldwijd slechts gebruikt in de beste nachtclubs. Bij de bestelling van Belvedere Vodka wordt er een flink blok ijs geserveerd. Deze wordt door modellen aan tafel versplinterd, met behulp van de, met 12 karaat wit topaas ingelegd en voorzien van 42 aquamarijnen, Belvedère Jagger Dagger.

IJsblokjes

Met de hand gesplinterd ijs lost minder snel op dan gewone ijsblokjes en houdt de vodka dan ook langer gekoeld en van betere kwaliteit.

Er zijn slechts 100 van deze Jagger Daggers geproduceerd en ze worden alleen gebruikt in de meest exclusieve venues in de wereld, waaronder Crystal in Londen en 10OAK in New York. In Nederland zijn er slechts twee van deze exclusieve ijspriemen beschikbaar bij Moët Hennessy Nederland.

Beperkt

Ter viering van de lancering, creëerde Jade ook een beperkt aantal Belvedere Jagger Daggers, ter waarde van 200.000 euro.

De modellen die de vodka serveren, dragen outfits die speciaal door Jade’s label ‘Jezebel’ ontworpen zijn. Jade Sheena Jezebel Jagger is geboren op 21 October 1971 in Parijs.

  

Jade Jagger