AMSTERDAM – Bij de nieuwste manier van reizen fungeert je stemming als kompas. De website ifeel.com selecteerde een aantal gemoedstoestanden en bedacht er passende activiteiten bij.  

Helaas zijn alleen de steden Londen, Toronto en New York gedekt, maar qua stemmingen kun je alle kanten op. Op maar liefst negen verschillende ‘vibes’ kan geklikt worden, en speciaal voor de feestdagen is daar ‘I feel Chrismassy’ aan toegevoegd.

De site is geschikt voor mannen (‘manly’) en vrouwen (‘girly’), maar ook voor mensen die zich stout voelen of heel romantisch, energiek of juist erg ‘chill’.

Kater

Erg handig ook: rustig aan doen met aanraders voor bij een kater. Zo wijst de kaart je de weg naar cafeetjes waar je relaxed de krant kunt lezen, om vervolgens de pas in te zetten richting een van de sapbarren, waar je je vitaminegehalte weer op peil brengt. Tot slot verwijst de kaart je naar een van de betere hamburgertenten om je post-kater honger te stillen.

De site is nog in de conceptfase, dus al je suggesties zijn welkom. Ook is het mogelijk je eigen tips op de site te plaatsen.