Grafisch ontwerper en illustrator Piet Parra heeft een bijzondere koptelefoon vormgegeven voor het high-end audiomerk The Perfect Unison.

Eerder stond de Amsterdammer Parra al in de spotlights vanwege zijn ontwerpen voor Apple.

Opvallend aan de koptelefoon is het feit dat de set gemaakt is van twee skateboarddecks van het merk Finnish Bird. De houten bovenkant van het skateboard is slechts 1,2 millimeter dik, waardoor de koptelefoon flexibel, draagbaar en stevig blijft.

Het ontwerp van de koptelefoon draagt duidelijk het signatuur van Parra. De koptelefoon is namelijk voorzien van een opvallend design, uitgevoerd in de kleuren wit, rood en lichtblauw.

Extince

Piet Parra - pseudoniem van Pieter Jansen - is bekend geworden door zijn werk voor diverse artiesten. Zo heeft hij onder andere cd-hoesjes van rappers als Extince, Kubus en Opgezwolle ontworpen. Daarnaast zijn veel t-shirts van het merk Rockwell van zijn hand en duiken zijn ontwerpen regelmatig op bij diverse flyers en posters.

Eerder ontwierp Parra schoenen in opdracht van Nike. Naast zijn werk als vormgever en illustrator maakt Parra ook onderdeel uit van de band LeLe.

Parra ontwerpt koptelefoon