AMSTERDAM - Regen en modder staan nu eenmaal niet hoog in het rijtje 'goed voor je schoenen' en om die reden bedacht ontwerper Rebecca Miller iets om je Manolo's droog te houden, zelfs als het met bakken uit de lucht komt.

Er zijn vrouwen die bij de eerste druppels hun schoenen al in de hand nemen en op blote voeten verder gaan. Of snel plastic zakken om hun schoeisel binden. Maar voor wie dat allemaal wat ver gaat, is er nu ook een derde optie.

De Shuella (een samentrekking van 'shoes' en 'umbrella') is een plastic laarsje, dat over de gewone schoenen gedragen kan worden. Als je bereid bent door de schreeuwerige kleuren heen te kijken, is het model van het laarsje aardig geslaagd.

Opbergtasje

Het product voldoet naar Rebecca's eigen zeggen aan hoge kwaliteitseisen en het wordt geleverd met een handig opbergtasje, waar de natte laarsjes na gebruik in opgeborgen kunnen worden.

Vooralsnog zijn de regenlaarsjes alleen via de site van Rebecca te bestellen. Echt duur zijn ze niet: voor nog geen vijftig dollar ben je eigenaar van een paar kekke schoenbeschermers.

Gebruiksaanwijzing