AMSTERDAM - Beautymerk Rituals Cosmetics heeft haar eerste City Spa geopend. Een beautycentrum dat gevestigd is in de stad is in de Verenigde Staten al een grote trend. Almere heeft de Nederlandse primeur.

Volgens oprichter Raymond Cloosterman geeft de nieuwe Spa bezoekers de mogelijkheid om tussen het winkelen door tot rust te komen.

"We hebben een spa gecreëerd waar mannen en vrouwen terecht kunnen voor een moment van ontspanning. Als je in de stad loopt met een vriend of vriendin kun je gewoon naar binnen stappen en even helemaal van de wereld zijn."

Luxe

"Dit soort luxe die in steden als New York, Londen en Singapore erg hot is, willen wij graag nu ook in Nederland bereikbaar maken voor een grotere groep," vervolgt Cloosterman. "Wereldwijd wordt dit de trend en wij zien dit dan ook als een belangrijk toekomstig onderdeel van onze Rituals-winkels. We zijn trots nu onze eerste City Spa te mogen openen."

De Rituals City Spa biedt aan zowel mannen als vrouwen verschillende beauty behandelingen.

Londen

Na de opening van de allereerste Rituals-winkel in de Amsterdamse Kalverstraat in 2000, volgden steden als Londen, Madrid, Antwerpen, Lissabon en Berlijn. Inmiddels heeft Rituals 75 winkels wereldwijd en meer dan 100 shop-in-shops.

City Spa