AMSTERDAM - Het sexy lingeriemerk Victoria's Secret heeft nog een Nederlands model gestrikt. Naast publiekslievelinge Doutzen Kroes maakt ook Lara Stone vermoedelijk opwachting.

Dat meldt Grazia vrijdag.

De lingerieshow van Victoria's Secret gooit jaarlijks hoge ogen. Niet alleen vanwege de uitbundige ontwerpen, maar nog meer vanwege de prachtige modellen die het merk ieder jaar weer weet te strikken. Alleen de meest sexy dames worden voor dit prestigebaantje gevraagd en het is niet voor niets dat al menig model juist aan deze klus haar miljonairsstatus te danken heeft.

Angels

Bekende 'Angels' van het merk zijn onder andere Heidi Klum, Alessandro Ambrosio, Selita Ebanks, Miranda Kerr, Karolina Kurkova, Adriana Lima en Marisa Miller. Allemaal zijn ze er dit weekend weer bij in het gerenoveerde Fontainebleau Resort in Miami, waar de show plaatsvindt.

Van de overige dertig dames zijn de namen niet bekend gemaakt. Hoewel de doorpas van de show al een krappe week gaande is, zijn er nauwelijks namen uitgelekt. Grazia baseert het vermoeden dat Lara gevraagd is, op een opgedoken foto van het model. Lara heeft op de foto Victoria's Secret lingerie aan.

Stone

Lara Stone werd onder andere vertegenwoordigd door de bureaus Elle en IMG. Ze werkte voor Calvin Klein en Karl Lagerfield en was te zien in de Britse, Japanse, Italiaanse en Franse Vogue. De in Geldrop geboren blondine geldt met haar 25 jaar als laatbloeier in de modellenwereld.

Victoria's Secret