Grafisch ontwerper en illustrator Piet Parra is een samenwerking aangegaan met het hippe Franse streetwearlabel Arkitip. De kunstenaar heeft voor het Franse merk een laptophoes voor Apple en een hoesje voor de iPhone 3G ontworpen.

De ontwerpen van Parra voor Artkitip zijn op de voor hem kenmerkende manier vormgegeven, met onder andere blauwe, roze en rode wolken, sterren en bliksemschichten op een zwarte achtergrond. De binnenkant van de hoezen is voorzien van een glimmende blauwe stof met dezelfde labels. Aan de ritsen hangen labels met Parra's logo.

Parra

Piet Parra - pseudoniem van Pieter Jansen - is bekend geworden door zijn werk voor diverse artiesten. Zo heeft hij onder andere cd-hoesjes van rappers als Extince, Kubus en Opgezwolle ontworpen. Daarnaast zijn veel t-shirts van het merk Rockwell van zijn hand en duiken zijn ontwerpen regelmatig op bij diverse flyers en posters.

Eerder ontwierp Parra schoenen in opdracht van Nike. Naast zijn werk als vormgever en illustrator maakt Parra ook onderdeel uit van de band LeLe.