Pecha Kucha is een presentatiestijl waarbij je 20 presentatieslides elk 20 seconden in beeld krijgt. In oktober vindt de eerste editie in Utrecht plaats.

Op woensdag 14 oktober vind in Utrecht de eerste Pecha Kucha Night plaats.

Pecha Kucha is een evenement waarbij deelnemers een diavoorstelling van 20 afbeeldingen presenteren, in een totale tijd van 6 minuten en 40 seconden.

Elke afbeelding wordt daarbij precies 20 seconden getoond. Deze eisen dwingen de deelnemers creatief en to the point te zijn.

Er zijn geen restricties betreffende de inhoud van de presentatie. Meestal presenteren de deelnemers een product of idee. Ik vind Pecha Kucha altijd een erg interessant concept om ideeën te vinden en in een sneltreinvaart tot je te krijgen.

Voorbeelden

Heb je interesse om bij de Pecha Kucha avond te zijn of heb je een goed idee wat je wilt presenteren? Neem dan contact op met Denqt, de organisatie van de avond, via email of Twitter.

Bekijk ook eens meer informatie over Pecha Kucha, andere Nederlandse Pecha Kucha Nights, voorbeelden van Pecha Kucha Presentaties en de bedenkers van Pecha Kucha.

Reacties