AMSTERDAM - 3voor12's Luisterpaal is nu ook gratis voor de iPhone verkrijgbaar. Stream nieuwe albums direct op je telefoon!

Eén van de mooiste communities uit Nederland vind ik 3voor12 van de VPRO. Ze bieden een erg breed pallet aan muziekstijlen en leggen verslag van (bijna) alle grote festivals in Nederland.

Een mooie service op de site is de Luisterpaal. Nieuwe albums kun je volledig streaming luisteren, van het eerste nummer tot de laatste tonen. Nu is deze applicatie ook (gratis!) voor de iPhone beschikbaar in de iTunes Appstore.

Ik heb er al een week mee mogen beta-testen en ik kan je verklappen: Als je op de fiets naar de app luistert en op een gegeven moment verbaasd naar je scherm kijkt waarom de iPod-functie op je iPhone niet actief is, dan heb je het goed voor elkaar.

Ik heb in de afgelopen dagen geen moment vertraging of storing gehad in het ophalen van de muziek via de applicatie. Er zijn gemiddeld zo'n 25-30 albums beschikbaar uit diverse genres.

Uiteraard is het nu wachten op Spotify voor we echt allemaal aan de streaming muziek kunnen! Maar tot die tijd, check zeker 3voor12's Luisterpaal op de iPhone! Er wordt op dit moment ook gewerkt aan applicaties voor andere mobiele besturingsystemen.

Reacties