Beleef TED live mee in het TED cafe in Utrecht

TED is een jaarlijkse conferentie in Long Beach, Californie waar grote denkers en doeners de presentatie van hun leven geven. Van 4 tot en met 7 februari is het voor het eerst mogelijk TED2009 mee te maken in Nederland.

TED is een jaarlijkse conferentie waar de grote denkers en doeners in 18 minuten de presentatie van hun leven geven.

Het is enorm inspirerend deze mensen met visie, passie en drive aan het woord te zien. 4 tot en met 7 februari is TED 2009 in Long Beach California en het is nu voor het eerst mogelijk dit rechtstreeks mee te maken! Gratis, in Seats2Meet Utrecht. Een perfecte start voor een inspirerend jaar.

Wat is TED?

TED bestaat 25 jaar. En dit jaar vanuit kijkt men niet terug, maar vooruit. Iedereen in het programma zal iets nieuws brengen, een opwindende uitvinding, een revolutionaire ontdekking, een krachtige uitvinding, een spectaculair stuk kunst of de première van een performance. Ze delen nog niet ontdekt talent en laten hun licht schijnen op bekende namen.

In onderstaande video leer je in 4 minuten wat de kracht en de schoonheid van TED is.

[HTML1]

Klik hier voor de sprekers van TED2009.

In het TED Cafe, georganiseerd door Jasper van Impelen in samenwerking met Seats2Meet en Mindz is van 4 tot en met 7 februari een live webstream waar TED 2009 wordt getoond.  Het is besloten, dus je moet je opgeven.

Je mag zelf weten wanneer en hoe lang je aanschuift. Ook is er ruimte voor andere activiteiten, dus wanneer je zelf wat te melden of doen hebt, leef je uit.

Meer informatie en aanmelden.

Let op: Door het tijdsverschil van 9 uur opent het TED Cafe zijn deuren pas in de avond en sluiten we om 4 uur in de nacht. Hou hier rekening mee. Het programma wordt ondersteund met tal van activiteiten die alle zintuigen inspireren.

TED Cafe is gericht op inspiratie en ontmoeting. TED 2009 is dan ook gratis te bezoeken, we verwachten alleen een bijdrage van € 20 voor de hapjes en drankjes.

Reacties

NUwerk

Tip de redactie