Firefox: Met de Taboo-extensie vergeet je nooit meer een pagina die je wilde opslaan en kun je makkelijk meerdere tabbladen met websites weer terugvragen.

Firefox only: Heb je ook soms het probleem dat je een enorme hoeveelheid tabbladen in Firefox open hebt staan met interessante artikelen die je nog wilt lezen? Je kunt ze als groep opslaan in je bookmarks om ze later weer eens te lezen, maar je kunt ook de Taboo extensie gebruiken. Met deze extensie kun je je open tabbladen opslaan in een sessie en ze later weer opnieuw opvragen. Hierbij onthoud de extensie niet alleen de plaats in de pagina waar je bent gebleven, maar ook eventueel ingevulde formulierdata en de datum van opslaan. In een kalender-view kun je ook de geschiedenis van je opgeslagen tabbladen bekijken.

Je kunt tabbladen met een sneltoets (Ctrl-Shift-A) opslaan in je Taboos en met Ctrl-Shift-F een weergave van al je opgeslagen tabbladen krijgen.

Let op: Als je de extensie TabMix Plus gebruikt, zul je de sessiesaver van deze extensie moeten uitschakelen om Taboo te laten werken!

Taboo werkt in Firefox 2.0 en hoger.

Reacties