Dropbox is een programma waarmee je snel en eenvoudig bestanden online kunt delen. Zet je foto's, video's of documenten in de juiste map en ze worden automatisch online gezet.

Dropbox maakt het heel eenvoudig om bestanden te delen met al je computers en vrienden. Het werkt als een gewone folder die je kunt plaatsen ergens op je computer, zodra je een bestand in deze map stopt word hij direct geüpload. Deze bestanden kun je vervolgens weer delen met anderen die je eenvoudig kunt uitnodigen voor een bepaalde folder, wat erg handig kan zijn als je gezamenlijk aan een project werkt.

De bestanden zijn ook online toegankelijk door middel van een eenvoudig te gebruiken web interface die ook een galerij functie biedt om makkelijk en snel je foto's te laten zien. En als je per ongeluk iets weg gooit kun je het altijd weer ongedaan maken, dus je bestanden zijn altijd veilig.
Dropbox is recent gestart dus iedereen kan nu gratis een account maken met 2GB opslag.Te gebruiken met Windows, Mac en Linux.

Reacties