Docstoc is een dienst die je in staat stelt makkelijk documenten te delen met de rest van de wereld.

Docstoc is een dienst die je in staat stelt makkelijk documenten te delen. De dienst lijkt het meest op slideshare (een dienst om Powerpoint presentaties online te delen) maar dan vind je er naast presentaties ook Excel-, Word- en PDF documenten. Door het aardige aanbod is het helemaal geen verkeerde plek om eens rond te kijken voor Excel, Word en Powerpoint templates, voorbeelden voor documenten en complete e-books.

Docstoc zegt zelf over de service:
"docstoc is a user generated community for sharing professional documents. Find a vast quantity of high quality legal, business, technology, educational, and creative documents for free. docstoc allows users to upload their documents for all the world to share. In addition, users can store their documents in their own personal online folders for anytime, anywhere access."
Documenten zijn zonder registratie of inlog te doorzoeken en te bekijken. Om de documenten te downloaden is aanmelden wel vereist.

Uiteraard verkeerd docstoc volgens de web2.0 traditie keurig in public beta... Maar de service is zeker de moeite waard om eens te bekijken via www.docstoc.com

Reacties