Met deze Firefox extensie worden boodschappenlijstjes nog makkelijker te maken

Firefox-extensie: Via Twitter naar ZBDigitaal en uiteindelijk de bron bij Bright gevonden. Een nieuwe Firefox extensie van Nederlandse makelij die het makkelijk(er) maakt om je boodschappenlijstje digitaal te maken. Met de Grocery List Generator kun je je wekelijkse lijst met eten en drinken samenstellen en printen.

Je kunt op recepten zoeken of direct de benodigde boodschappen aanvinken. Printen en je bent klaar! De belofte dat je hem op gangpad kunt indelen heb ik nog niet gevonden maar het is een leuk initiatief! Nu nog aan de Smulweb's en Kookschriften van deze wereld knopen en zorgen dat Albert.nl een API krijgt. Je kunt je recepten doorzoekbaar maken, boodschappen historie binnentrekken, trends bekijken en zo automatisch je nieuwe boodschappenlijst samenstellen. Want zeg nu eerlijk, 80% van je lijst is toch elke week (bijna) hetzelfde?

En zoals Bright al terecht aangeeft, een dienst als Knotler.com maakt je lijst ook mobiel. Nog handiger. De echte lifehackers onder ons gebruiken wellicht al Backpack of Tada-lists voor hun boodschappen, maar zijn er nog andere tips en truckjes om de wekelijkse gang naar de supermarkt te vergemakkelijken? Wie mist net als ik ook een goede boodschappenlijst-standaard op de winkelwagen?

(foto: David Sifry onder CC-licentie)

Reacties