Op de Jacob van Campenlaan en de Staatsspoorbrug worden vanaf maandag werkzaamheden uitgevoerd. Op beide locaties zal het verkeer worden omgeleid.

De gemeente meldt dat de werkzaamheden op de Jacob van Kampelaan tot en met vrijdag 16 november duren en draaien om het vervangen van een rioolbuis dat onder huisnummers 45 tot en met 57 loopt.

Vanaf de kruising met de Churchilllaan zullen het fiets- en voetpad worden afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de de Bzzelstraat en de Berlagestraat.

Het brugdek van de Staatsspoorbrug wordt onderhouden vanaf maandag 5 november tot en met vrijdag 9 november, tussen 20.00 uur en 5.00 uur. Verkeersregelaars zullen het verkeer over de brug om-en-om doorleiden.

Provincie werkt tot december aan Spanjaardsbrug

De provincie Zuid-Holland begon zondag aan groot onderhoud van de Spanjaardsbrug. Deze werkzaamheden zullen tot zondag 16 december duren.

De brug zal afgesloten zijn van al het verkeer, maar vanaf maandag 5 november kunnen fietsers en voetgangers via een tijdelijke pontonbrug het water oversteken.

Auto's zullen moeten omrijden via de Zijlbrug. Buslijn 6 rijdt door de werkzaamheden een andere route.