In de Marktsteeg in Leiden wordt 24 maart voor het eerst het festival Get Lost georganiseerd. Het gaat om een cultureel festival dat begint om 11.00 uur en vervolgens vijftien uur gaat duren. 

Het festival wordt georganiseerd door poppodium Gebr. De Nobel, kunstenaar Casper Faassen en oud-cultuurmakelaar Michaël Roumen. Het culturele festival begint met een ontbijt, waarna de bezoekers de rest van de dag voorstellingen kunnen zien, beeldende kunst, films, lezingen en muziek. 

In het programma staan muziekgroep Weval en het duo Harm Coolen en Merijn Scholte Albers, zij zullen tijdens Get Lost hun elektronische sounds ten gehore brengen. In de Marktsteeg zal dichter René Oskam op poëtische wijze spelen met taal. Daarnaast zal theatermaker Paul Koek samen met twaalf acteurs en muzikanten de wereld achter commercials onderzoeken.

Verder in het programma staat muziektheatercollectief KASSET, zij speelt de voorstelling KRAAK, waarin een poging wordt gedaan om het Voynich-manuscript te ontraadselen en de code te kraken. Tot slot zal muziekmaker Gerjan Piksem van het Conservatorium in Den Haag een compositie maken van orgels en ventilators voor het publiek.