In het laatste weekeind van augustus wordt de tweede editie van Rrrollend Leiden gehouden aan de Langegracht. 

Nieuw in het programma is de Rrrollend Food Proeverij. 

Alle foodtrucks bieden naast hun standaard menu ook mini-gerechten voor één muntje, waardoor bezoekers een eigen proeverij kunnen samenstellen. In het aanbod wordt ook rekening gehouden met vegetariërs, veganisten en mensen met voedsel-allergieën.

Tijdens Rrrollend Leiden is er ook weer een cultureel programma met optredens van onder andere DJ Erik Lourenssen, de Wouter Kiers band, TijsS on Sax en vele anderen. Ook voor de kinderen is er een uitgebreid entertainment-programma, waaronder verschillende spellen die op het Rrrollend terrein gespeeld kunnen worden.

Bezoekers schaffen bij hun eerste drankje voor één muntje een glas aan. Dat wordt bij elk volgend drankje vervangen door een schoon glas. Aan het eind van de avond mag het Rrrollend-glas mee naar huis of gedoneerd worden aan CliniClowns. Sinds de start haalde Rrrollend op deze manier al ruim 15.000 euro op voor het goede doel.

Openingstijden

Rrrollend Leiden aan de Langegracht vindt van 25 tot en met 27 augustus 2017 plaats. Meer informatie over het foodfestival is te vinden op de Facebookpagina.