Nederlands Sprintkampioen opent vernieuwde Fit For Free

Meervoudig Nederlands Kampioen 200 meter sprint Tessa van Schagen opent komende maandag de vernieuwde vestiging van Fit For Free aan de Willem de Zwijgerlaan in Leiden. 

Tijdens de feestelijke opening is er van alles te beleven. Zo verzorgt een DJ de muziek, kunnen bezoekers meedoen aan workouts en geeft van Schagen een demo. Zowel leden als niet-leden zijn vanaf 18.00 uur welkom in de sportschool.

De sportschoolketen heeft momenteel een campagne lopen waarin de Leidse Van Schagen leden stimuleert om van een droom een doel te maken. Deze doelen delen mensen op de zogenaamde 'Wall of Goals' die op iedere Fit For Free locatie aanwezig is. Wat is het volgende doel van een topatleet na het behalen van goud tijdens het kampioenschap? En hoe zorg je dat je dat doel behaalt? Die vragen zal Van Schagen tijdens de opening beantwoorden.

Fit For Free Leiden Groenoord is volledig vernieuwd. De fitnessapparatuur is vervangen, daarnaast zijn er houten vloeren geplaatst en is de FunXtion zone inclusief Queenax rek verpaatst naar een mooiere plek.

Bezoekers zijn welkom om tussen 18.00 en 21.00 uur een kijkje te nemen bij Fit For Free. Om 19.00 uur zal Van Schagen de vernieuwde sportschool officieel openen. Om 20.00 uur geeft ze een demo waar maximaal vijftien mensen aan kunnen meedoen. Inschrijven voor de demo kan via de website. De opening is ook een leuke en informele gelegenheid om de Nederlands kampioene te ontmoeten en mee te doen aan diverse lessen en activiteiten.

Tip de redactie