Sportieve samenwerking Sleutelstad en Vanaf de Zijlijn

Sleutelstad en Vanaf de Zijlijn slaan de handen ineen en brengen voortaan dagelijks actueel sportnieuws uit Leiden en omstreken in woord en beeld.

Binnen deze exclusieve samenwerking willen de twee partijen de sportieve verrichtingen van Leidse sporters en sportclubs verslaan en worden ook allerlei ontwikkelingen rond de sport in de Leidse regio op de voet gevolgd.

Denk daarbij aan politieke beslissingen over nieuwe accommodaties, de aanleg van kunstgrasvelden, maar ook het verslaan van speciale evenementen zoals de Leiden Marathon, de Singelloop en de Gouden Spike.

Naast verslaggeving via de websites van Sleutelstad en Vanaf de Zijlijn en de verschillende sociale mediakanalen, start Sleutelstad met Sport071. Vanaf de Zijlijn is een van de partijen waarmee Sleutelstad invulling gaat geven aan die sportprogramma’s.

Door deze samenwerking kan Vanaf de Zijlijn zich nog meer richten op het in beeld brengen van sportwedstrijden, evenementen. Daarnaast gaan ze Sleutelstad ook ondersteunen met beeldverslagen en livestreams rondom bijvoorbeeld 3 oktober, de Peurbakkentocht en andere evenementen uit Leiden en omstreken.

Tip de redactie