Pranic Healing week voor kansarme kinderen

De Leidse Pranic Healing trainster Annelies Vloon organiseert van 15 augustus t/m 19 augustus een Pranic Healing week, waarbij alle opbrengsten naar Stichting Child Aid gaan.

Pranic Healing wordt ook wel acupunctuur zonder naalden genoemd, omdat de behandelaar alleen in het energieveld van de cliënt werkt, zonder aan te raken.

Het is een aanvullende behandelmethode naast de reguliere geneeskunde en biedt hulp bij klachten als vermoeidheid, hoge bloeddruk, hoofdpijn, rugpijn, astma, somberheid en stress. 

Robbert en Michèle in gesprek met Annelies Vloon over pranic healing

Stichting Child Aid is een kleine organisatie die weeshuizen bouwt in Bolivia en Brazilië. In Bolivia zijn ze nu bezig om verschillende opleidingen op te zetten zoals Engelse lessen, een naaiatelier en een werkplaats om timmerman te worden. Met meer vaardigheden hebben de kinderen een betere kans om later werk te krijgen.

De Healing Donatieweek is van maandag 15 augustus t/m 19 augustus 2016 aan de Spilsteeg 20a in Leiden. Maandag overdag kun je een persoonlijke Pranic Healing sessie à 30 minuten ontvangen, en op dinsdag, donderdag en vrijdag in de vroege avond.

De bijdrage voor een behandeling is op vrijwillige basis, alle inkomsten gaan volledig naar Stichting Child Aid voor weeskinderen in Bolivia.

Tip de redactie