In de Hooglandsekerk vond dinsdagmorgen de jaarlijkse Lintjesregen plaats. In totaal ontvingen 16 inwoners uit de gemeente Leiden een lintje waarvan 11 benoemd werden tot Lid en vier tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Ook werd prof. dr. Jeanet Bus benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

De gedecoreerden die benoemd werden tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau zijn de heer Willem Bakermans, de heer Kees Botermans, mevrouw Lidwien Cornelissens, mevrouw Clarie Groenleer – van de Poppe, mevrouw Heesakkers-Kamerbeek, mevrouw Noteboom – Haasnoot, mevrouw Ada van Mil, de heer Jan Slotboom, mevrouw Wil Spies – Keijzer, mevrouw Plonie Staehle en de heer Frits Welling.

De vier personen die benoemd werden tot Ridder van de Orde van Oranje-Nassau zijn de heer Cor Arnoldus, de heer dr. Jan De Bruijne, mevrouw van Lelyveld – Hillel van Hertzfeld en de heer Kees van Putten.

Ook werd mevrouw prof. dr. Jeanet Bus gedecoreerd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw, een onderscheiding die alleen wordt uitgereikt aan hoogleraren, ambtenaren en andere Nedelanders die behoren tot een bepaalde rang.