Na 29 jaar in dienst te zijn geweest bij woningstichting Ons Doel, neemt Co Vrouwe, één van de aanjagers van het Wijkontwikkelingsplan voor Leiden Noord, afscheid.

Door de jaren heen werkte Vrouwe met wijkbewoners, de gemeente, corporaties, politie en winkeliers samen voor de ontwikkeling van een ambitieus plan dat Leiden Noord nieuwe kansen moest bieden.

Tijdens zijn loopbaan werden veel doelen gesteld op zowel sociaal, economisch en fysiek vlak. Zo was Co mede-ontwikkelaar van bijvoorbeeld het Gebouw, dat in 2013 opgeleverd werd.

Door de jaren heen maakte hij een drukke tijd met veel bouwactiviteiten, nieuwe voorzieningen en verbindingen in de stad mee. Daarnaast zag hij veel nieuwe bewoners komen, maar ook veel vertrekken.

Afscheid

Ons Doel vond dat Vrouwe een mooi afscheid verdiende en organiseerde in samenwerking met de gemeente de ‘Stand van Leiden Noord’.

Op deze bijeenkomst werd er met genodigden samen gepraat over de ontwikkelingen van Leiden Noord de afgelopen jaren, het gebied dat voor Co Vrouwe de rode draad in zijn werk vormde. Het programma werd afgesloten met een borrel.