Ook tijdens het WK zaken doen.

Met een smartphone kan je overal mobiel bellen, eenvoudig je mail checken, even online gaan of je agenda bijwerken. Wel zo handig nu zakelijk Nederland de komende periode in de ban is van het WK voetbal. Veel bedrijven laten hun medewerkers tijdens werktijd naar voetbal kijken. Even 2x driekwartier van je werkplek af. Maar er zijn natuurlijk ook klanten en collega’s zijn die jou tijdens de wedstrijd nodig hebben om op zakelijk gebied te scoren!

Met een smartphone kan je hen ook op deze momenten verder helpen. Want het smartphone onderzoek van NU.nl wijst uit dat medewerkers met een smartphone vinden dat zij vaker en beter bereikbaar zijn voor klant en collega.Wil jij dus tijdens het WK Nederland zien winnen, maar ook bereikbaar blijven voor je klanten en collega’s? Overtuig jouw baas dan nu dat jij een smartphone verdient! Kies de smartphone waarmee jij tijdens het WK altijd bereikbaar wilt zijn en stuur deze in een e-card naar jouw baas.

Maak je e-card en verstuur deze aan je baas!
 

Tip de redactie
Let op: Je browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven. Meer informatie over browser ondersteuning