PSV begint dinsdag met Remko Pasveer, Steven Bergwijn en Santiago Arias in de basis aan de wedstrijd in de tweede ronde van de KNVB-beker tegen Sparta.

Pasveer is de vaste bekerdoelman van de Eindhovenaren. Eerste keeper Jeroen Zoet is bovendien geblesseerd, waardoor Hidde Jurjus en Yanick van Osch als reservekeepers op de bank zitten op Het Kasteel. 

Arias krijgt van trainer Phillip Cocu de voorkeur boven Joshua Brenet. Nicolas Isimat-Mrin, Hector Moreno en Jetro Willems completeren de defensie van de Eindhovenaren. Davy Pröpper, Bart Ramselaar en Andres Guardado vormen het middenveld van PSV.

Voorin verkiest Cocu Bergwijn boven Gaston Pereiro, die op de bank begint. Luuk de Jong en Luciano Narsingh zijn andere aanvallers.

Blessures

Naast Zoet mist PSV Siem de Jong, Jorrit Hendrix en Jürgen Locadia door blessures. Locadia maakte maandag na bijna twee maanden afwezigheid zijn rentree bij de groepstraining.

Bij Sparta begint aanvoeder Michel Breuer op de bank. Mart Dijkstra draagt de aanvoerdersband.

De wedstrijd tussen PSV en Sparta begint dinsdag om 20.45 uur en staat onder leiding van arbiter Danny Makkelie.

Opstelling Sparta: Kortsmit; Dumfries, Floranus, Dougall, Ketting; Vriends, Spierings, Dijkstra; Brogno, El Azzouzi, Ruiz. 

Opstelling PSV: Pasveer; Arias, Isimat, Moreno, Willems; Pröpper, Guardado, Ramselaar; Narsingh, L. de Jong, Bergwijn.

Bekijk het programma in de KNVB-beker