Na een klein jaar zijn Carlo Boszhard en Irene Moors terug met De TV Kantine. Het populaire imitatieprogramma bestaat tien jaar en dat wordt in de eerste aflevering gevierd met een uitgebreide terugblik. Donderdagavond komen de meest besproken scènes nog een keer langs.

In een bericht op Instagram gaf Boszhard onlangs ook vast prijs waar de tweede aflevering om zal draaien: op 5 maart staat De TV Kantine volledig in het teken van Gouden Televizier-Ring-winnaar Chateau Meiland.

Eerder werd al bekend dat Boszhard in de huid van huishoudster Nadège zal kruipen. Moors transformeert intussen tot Erica Meiland.

In de rest van het seizoen zullen zoals gebruikelijk uiteenlopende bekende Nederlanders op de hak worden genomen. Ditmaal zijn dat onder anderen Ryanne van Dorst, Özcan Akyol, Britt Dekker, Anny Schilder, Erik ten Hag en John de Mol.

Gastrollen zijn er dit seizoen ook weer. Zo keren Elise Schaap, Ilse Warringa en Maarten Heijmans terug als verschillende personages. Daarnaast doet Annick Boer voor het eerst mee. Intussen blijft het nog de vraag wie Martien Meiland gaat spelen: wordt het Boszhard zelf, of wellicht Koos van Plateren?

De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.