Superguide geeft iedere week een overzicht van nieuwe series en films op Netflix. Deze week onder meer de reboot van de Teenage Mutant Ninja Turtles, de terugkeer van Karate Kid en een gloednieuwe docu over een van de populairste Netflix-series ooit.

Series

Cobra Kai seizoen 1 en 2

Ruim dertig jaar na de gebeurtenissen in de jaren tachtigklassieker The Karate Kid volgt er opnieuw een confrontatie tussen Daniel en zijn rivaal Johnny. Maar deze keer lijken de rollen omgedraaid.

Kom alvast in de stemming met het overzicht van de beste martial arts-films aller tijden.

Trinkets seizoen 2

Drie rebelse tieners raken bevriend tijdens een praatgroep voor kleptomanen. Geen winkel is dan ook veilig voor dit drietal. Maar de vrienden zien al snel in dat ze hun leven moeten beteren als ze wat van hun toekomst willen maken.

I am a Killer: Released

In deze spin-off van de docuserie I am a Killer volgen we de veroordeelde moordenaar Dale Sigler. Na zijn vrijlating uit de gevangenis beweert hij een brave kerkganger te zijn… maar daar is niet iedereen van overtuigd.

Bekijk hier de trailer van I AM A KILLER
89
Bekijk hier de trailer van I AM A KILLER

Meer spannende misdaadverhalen vind je in het overzicht van de beste true-crimedocumentaires op Netflix.

Million Dollar Beach House seizoen 1

In deze nieuwe realityserie volgen de makers het wel en wee van een aantal makelaars in de Hamptons. Dit gebied staat bekend om zijn luxe villa's aan de kust. Aan de ambitieuze makelaars de taak om deze weelderige strandhuizen aan de man te brengen.

The Witcher 1
The Witcher 1

Films

Teenage Mutant Ninja Turtles

In deze reboot uit 2014 moeten de titelhelden het opnemen tegen Shredder en zijn ninjaleger. Journaliste April O'Neil (Megan Fox) raakt tegen wil en dank betrokken bij de ondergrondse strijd. Geproduceerd door explosievenexpert Michael Bay.

Bekijk hier de trailer van Teenage Mutant Ninja Turtles
90
Bekijk hier de trailer van Teenage Mutant Ninja Turtles

Tales from the Crypt: Demon Knight

Brayker moet in deze komische horrorfilm zien te voorkomen dat een mysterieus artefact in handen valt van The Collector. Als zijn missie faalt, zal dat het einde van de wereld betekenen.

In dit overzicht vind je de beste horrorfilms die je nu op Netflix kunt bekijken.

Unknown Origins

In deze Spaanse Netflix Original wordt Madrid geteisterd door een seriemoordenaar die zijn inspiratie lijkt te halen uit superheldenstrips. Aan een cynische rechercheur en een sociaal uitgedaagde stripnerd de taak om de dader achter tralies te krijgen.

Septembers of Shiraz

In Septembers of Shiraz wordt de joodse juwelier Isaac (Adrien Brody) uit Teheran door de autoriteiten verdacht van spionage. Hij belandt in de gevangenis, waar hij gruwelijk wordt gemarteld. Zal hij zijn familie ooit nog terugzien?

All Together Now

Amber Appleton is een ambitieuze scholiere met een bijzonder muzikaal talent. Maar om haar dromen waar te maken, moet zij eerst de nodige obstakels in haar privéleven overwinnen. Gebaseerd op Matthew Quicks roman Sorta Like a Rock Star.

Documentaire

Rising Phoenix

Rising Phoenix belicht de geschiedenis van de Paralympics, de olympische spelen voor sporters met een handicap. De grondleggers en de atleten vertellen hoe dit unieke sportevenement hun levens voorgoed heeft veranderd.

Meer aangrijpende verhalen vind je in het overzicht van de beste sportdocumentaires op Netflix.

Making the Witcher

Zoals de titel al weggeeft, krijgt je in deze docu een blik achter de schermen van The Witcher. Dankzij de onthullende interviews met de cast en crew en unieke setvideo's is Making The Witcher een ware traktatie voor de fans. Al met al een mooi zoethoudertje tot de release van The Witcher seizoen 2.

The Witcher 1
The Witcher 1

Deze films en series verschijnen in september op Netflix.