Na anderhalf jaar wachten kunnen fans van de serie Ozark vanaf vrijdag hun hart ophalen. Het derde seizoen van de misdaadreeks staat op Netflix. In samenwerking met Superguide blikt NU.nl vooruit op wat er komen gaat.

Financieel adviseur Marty Byrde (Jason Bateman) verhuisde in het eerste seizoen met zijn vrouw Wendy (Laura Linney) en twee kinderen naar de Ozarks in Missouri. Een gevaarlijke regio, waar ze worden afgeperst door een drugskartel. Binnen vijf jaar moet Byrde 500 miljoen dollar hebben witgewassen.

Na twee seizoenen vol verwikkelingen, moorden en groeiende dreigingen, maakt het derde seizoen een kleine sprong in de tijd. We zijn inmiddels een half jaar verder. Nog altijd proberen Marty en Wendy uit alle macht om grip op de situatie te krijgen en hun gezin veilig te houden.

Bekijk hier de trailer van Ozark - Seizoen 3
142
Bekijk hier de trailer van Ozark - Seizoen 3

Ozark kreeg de afgelopen jaren uiteenlopende Emmy-nominaties. Hoofdrolspeler Jason Bateman won de prijs voor zijn regie van de aflevering Reparations, de opening van seizoen twee. Hij neemt nu ook de eerste twee afleveringen van het derde seizoen voor zijn rekening.