Vrijdagavond stonden er zes wedstrijden op het programma in de twaalfde speelronde van de Jupiler League. Daarin werd in totaal twaalf keer gescoord. MVV Maastricht profiteerde niet van de misstap van koploper Jong PSV.

Telstar-Jong PSV

Koploper Jong PSV beging een misstap in Velsen. De Eindhovense beloften kwamen een doelpuntloze remise overeen met Telstar: 0-0.

FC Oss-NAC Breda

NAC won na een heus spektakelstuk van FC Oss. De Brabantse derby werd in de 93e minuut in het voordeel van de Bredanaars beslist door een eigen doelpunt: 3-4.

MVV Maastricht-FC Volendam

MVV verzuimde de koppositie over te nemen van Jong PSV. De Limburgers moesten in de eigen Geusselt een nederlaag slikken tegen de bezoekers uit Volendam: 1-2.

Almere City FC-Helmond Sport

Almere City klom in elk geval voor even naar de vierde positie op de ranglijst. Helmond Sport ging pas in de 93e minuut kopje onder in Flevoland: 1-0.

FC Den Bosch-Jong FC Utrecht

FC Den Bosch deed afstand van de laatste plaatsen. De Brabanders namen een klein kwartier voor tijd afstand van de beloften van FC Utrecht: 1-0.

Achilles'29-De Graafschap

Achilles'29 en De Graafschap slaagden er niet in een broodnodige zege te boeken in de strijd tegen degradatie. Er werd niet gescoord in Groesbeek: 0-0.

Bekijk het programma en de stand in de Jupiler League