Tijdens speelronde zeven van de Jupiler League vielen er in totaal 41 doelpunten. Koploper Jong PSV wist opnieuw te winnen en zag naaste belagers Jong Ajax en FC Volendam punten verspelen.

Jong PSV speelde vrijdag tegen FC Dordrecht het laatste halfuur met een man minder na een rode kaart voor Dante Rodrigo, maar bleef overeind: 3-2.

Video: Samenvatting Jong PSV-FC Dordrecht

Jong Ajax leek een punt over te houden aan het uitduel met MVV Maastricht, maar moest vlak voor tijd toch een tegentreffer toestaan. Joeri Schroyen was de doelpuntenmaker.

Video: Samenvatting MVV Maastricht-Jong Ajax

In een doelpuntrijk duel trok NAC Breda de zege naar zich toe op bezoek bij RKC Waalwijk. In de slotfase stelden Shane O'Neill en Fisayo Adarabioyo.

Video: Samenvatting RKC Waalwijk-NAC Breda

Almere City had weinig moeite met FC Den Bosch. Pas diep in de tweede helft, bij een 4-0 achterstand lukte het de Brabanders om iets terug te doen.

Video: Samenvatting Almere City-FC Den Bosch

Het venijn zat in de staart bij Helmond Sport-VVV-Venlo. De thuisploeg scoorde in de 82e en 87e minuut. Tussendoor maakte VVV nog gelijk.

Video: Samenvatting Helmond Sport-VVV-Venlo

Spits Jack Tuyp zette FC Volendam twee keer op het goede spoor tegen Jong FC Utrecht, maar Kristoffer Peterson en Darren Rosheuvel scoorden tegen. In de slotfase kreeg Volendammer Kees Kwakman nog rood.

Video: Samenvatting FC Volendam-Jong FC Utrecht

Een forse nederlaag voor SC Cambuur bij Fortuna Sittard. De Friezen verloren na een lange reis met 3-0. Halverwege de wedstrijd was het al 2-0.

Video: Samenvatting Fortuna Sittard-SC Cambuur

De Graafschap had in eigen huis weinig moeite met FC Emmen: 3-0. Piotr Parzyszek opende de score en dat betekende alweer zijn zevende treffer van het seizoen.

Video: Samenvatting De Graafschap-FC Emmen

Een zeperd voor FC Eindhoven op bezoek bij FC Oss. Halverwege was de achterstand 3-2 en na rust scoorde FC Oss nog drie keer. Tom Boere maakte drie doelpunten.

Video: Samenvatting FC Oss-FC Eindhoven

Telstar boekte een kleine uitzege bij Achilles'29: 1-2. Invaller Niek Versteegen zorgde in de tweede helft kort na zijn invalbeurt nog voor de gelijkmaker, maar verder kwam het niet.

Video: Samenvatting Achilles'29-Telstar