Voetbal

Video: De samenvattingen van speelronde 2 in de Jupiler League

Na twee speelronden in de Jupiler League hebben nog twee ploegen de volle buit. NAC Breda won met 1-2 bij Achilles '29, VVV-Venlo pakte diep in blessuretijd de winst bij MVV (1-2).

De Limburgse derby bleef lang zonder doelpunten, VVV opende pas tien minuten voor tijd de score. In blessuretijd kwam MVV nog langszij, maar Moreno Rutten sleepte diep in de blessuretijd de winst uit het vuur.

Video: Samenvatting MVV-VVV-Venlo

Achilles '29-NAC Breda

NAC Breda is na twee speelronden de koploper van de Jupiler League. Bij Achilles '29 werd het 1-2, door doelpunten van Ashley Smith-Brown en Cyriel Dessers. Boy Van de Beek deed voor Achilles iets terug.

Video: Samenvatting Achilles'29-NAC Breda

FC Den Bosch-De Graafschap

De degradant uit de Eredivisie ging in de tweede wedstrijd in de Jupiler League onderuit. De Graafschap kwam nog op voorsprong, maar Den Bosch draaide het in de tweede helft om (2-1).

Video: Samenvatting FC Den Bosch-De Graafschap

FC Oss-Helmond Sport

Helmond Sport kwam via Bourdouxhe nog op voorsprong, maar via Tom Boere (tweemaal) en Nassir El Aissati ging de winst overtuigend naar FC Oss.

Video: Samenvatting FC Oss-Helmond Sport

Almere City - Jong Ajax

Richairo Zivkovic had een groot aandeel in de 4-1 zege van Jong Ajax bij Almere City. De spits scoorde driemaal. Vaclav Cerny maakte het andere doelpunt.

Video: Samenvatting Almere City-Jong Ajax

SC Cambuur-Jong PSV

Na het doelpuntenfestijn van afgelopen maandag tegen FC Den Bosch (5-4) bleef Jong PSV vrijdagavond lang zonder doelpunten. Sam Lammers zette de Eindhovenaren nog wel op een 0-1 voorsprong, maar in de blessuretijd maakte Erik Bakker gelijk voor de Friezen.

Video: bekijk hier de samenvatting

Telstar-Fortuna Sittard

Ook in Velsen-Zuid was het lang wachten op doelpunten. Pas in de negentigste minuut kwamen de bezoekers uit Sittard op voorsprong. Dat was genoeg geweest voor de winst, als Telstar-doelman Zonneveld in blessuretijd niet zo had geblunderd (1-1).

Video: Samenvatting Telstar-Fortuna Sittard

FC Emmen-RKC Waalwijk

RKC incasseerde in Emmen een nederlaag. Rogier Krohne was de enige doelpuntenmaker (1-0).

Video: Samenvatting FC Emmen-RKC Waalwijk

FC Eindhoven-FC Volendam

Eindhoven wacht na twee wedstrijden nog op punten. FC Volendam ging er dankzij Jack Tuyp met de winst vandoor (0-1).

Video: Samenvatting FC Eindhoven-FC Volendam

Lees meer over:
Tip de redactie