Vele vierkante meters aan trampolines, een freerun parcours en bakken vol schuimblokken om salto's te oefenen. Trampolinehal Jumping Jack is een bijzondere speeltuin voor jong en oud en opende in september haar deuren in Almere. 

Het is een trend die is komen overwaaien uit Amerika: enorme trampolineparken waar je kunt springen en stunts kunt oefenen. Deze zomer werd Jumping Jack groots geopend met een optreden van de YouTube-sterren van StukTV.

Jumping Jack is met 2400 vierkante meter de grootste trampolinehal in Almere. Je kunt hier niet alleen trampoline springen, maar ook salto’s oefenen boven een bak vol schuimblokken of je laten vallen in een enorme airbag gevuld met lucht.

Voor kleine en grote kinderen

Vanaf vijf jaar mogen kinderen vrij springen in de trampolinehal. Voor de allerkleinsten is er de Mini Jump op zondagochtend. Wil je kind leren klimmen, springen en salto’s maken? Dat kan tijdens de speciale freerun lessen. Op het speciale parcours met diverse hindernissen leren ze alle trucjes van de urban sport. Ouders hebben ondertussen tijd om bij te kletsen tijdens een lunch in de hippe Coffee Club. 

Maak het kind in je los 

Wie denkt dat trampolinespringen alleen voor kinderen is, heeft het mis. Voor volwassenen is het namelijk een perfecte work-out, waarmee je vele calorieën verbrandt. Ook is het mogelijk je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje bij Jumping Jack te organiseren. Ook een keer komen springen? Bestel je tickets hier.

Een dagje naar Jumping Jack
Een dagje naar Jumping Jack