We Are Electric organiseerde de eerste editie in 2015 en is uitgegroeid tot een meerdaags muziekfestival. Het festival vindt plaats op een unieke plek in Nederland en heeft een programmering met elektronische (live) acts over verschillende podia. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli staat het groene Landgoed Velder in Boxtel in het teken van We Are Electric Weekender. Koop nu je tickets en ontvang een Bol.com-cadeaukaart ter waarde van 7,50 euro.

Ja, ik wil tickets.

Line-up

The Chemical Brothers, Eric Prydz, Richie Hawtin, Alan Walker, San Holo, Disclosure (DJ set), Oscar and the Wolf, Nina Kraviz, Netsky, Charlotte de Witte, Ronnie Flex & Deuxperience en meer.

Algemene informatie

  • Wanneer: vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli 2019
  • Locatie: Landgoed Velder, Liempde (Noord-Brabant)
  • Leeftijd: alle leeftijden
  • Prijs: tickets vanaf 48,50 euro inclusief servicekosten. Koop nu je tickets en ontvang een Bol.com-cadeaukaart ter waarde van 7,50 euro
  • Je ontvangt de Bol.com-cadeaukaart binnen 7 dagen in je e-mail
  • Ja, ik wil tickets

NU.nl werkt samen met diverse festivals voor de kaartverkoop. Je koopt je festivalticket op NU.nl voor de officiële prijs.

De sfeer op We Are Electric 2019

Je ervaart We Are Electric het best wanneer je in staat bent om van je bed naar het festival te lopen en andersom. Geen zorgen om de klok. Om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, wordt er een camping aangeboden.

Heb je een vraag over je ticket(s) of wil je de gegevens op je ticket wijzigen? Klik dan hier en neem dan een kijkje op de support pagina van Paylogic.