De 10 best bekeken foto's van 2008 op NUfoto.

Brommobiel gaat in vlammen op bij Holwerd
Brommobiel in brand
HOLWERD - Op nieuwjaarsdag ging deze brommobiel nabij Holwerd, op de kruising Medwerterwei en de Ljouwerterdyk (N357), in vlammen op. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Fotograaf: jeoooren
63808 keer bekeken


Zeer ernstig ongeluk op Kanaaldijk IJmuiden
Ongeluk IJmuiden
IJMUIDEN - Een bestuurder van een personenauto is vrijdagochtend zeer ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een vrachtwagen op de Kanaaldijk in IJmuiden. Hij is met een ambulance naar het AMC-ziekenhuis in Amsterdam gebracht.

Fotograaf:
51805 keer bekeken

Lingeriemerk showt lijn op Amsterdam Fashion Week
Lingeriemerk

AMSTERDAM - Lingeriemerk Der Kommissar showde haar nieuwe collectie tijdens de Amsterdam Fashion Week.

Fotograaf: evanwier
46718 keer bekeken

Auto te water in Arnhem
Auto te water
ARNHEM - Een personenvoertuig is te water geraakt in de buurt van Arnhem. De auto is waarschijnlijk van de weg geraakt door aquaplanning.

Fotograaf: liquidmotion
50691 keer bekeken


Brand Faculteit Bouwkunde TU-Delft
Brand TU Delft
DELFT - In een gebouw van de faculteit Bouwkunde van de TU Delft woedt sinds dinsdagochtend een zeer grote brand. De brandweer is met groot materieel aanwezig. Iedereen heeft het pand aan de Berlageweg kunnen verlaten.

Fotograaf: kevin_thomassen
46580 keer bekeken

Dit is zeker niet de beste foto van de brand bij de faculteit bouwkunde TU Delft, wel de best bekeken. NU.nl heeft deze foto waarschijnlijk als ankeiler gebruikt waardoor deze foto zo vaak bekeken is.


'Nothing's impossible for an impossible girl'
Nothing's impossible
ZWOLLE - Vrijdagavond 21maart stond 41 jarige Drentse singer/songwriter, muzikante, actrice en performer Ellen Ten Damme voor een extra concert in een uitverkocht poppodium Hedon Zwolle.

Fotograaf: Pedro_Sluiter
37884 keer bekeken


Zwangere Froukje de Both tijdens Gay Pride
Froukje de Both
AMSTERDAM - Zwangere Froukje de Both tijdens Gay Pride in Amsterdam. Gay Pride Amsterdam is hét jaarlijkse hoogtepunt voor gay Amsterdam. Dit jaar zal de Amsterdam gay pride plaatsvinden van 1 tot 3 augustus 2008.

Fotograaf: JohnHeemskerk
36719 keer bekeken


Bus te water in Groningen
Bus te water
GRONINGEN - Een lege streekbus is woensdagochtend in Groningen in de Aa terechtgekomen. De buschauffeur was aan de Hoge der A in de binnenstad uitgestapt om te kijken of een bocht haalbaar was. Toen hij zich omdraaide, zag hij de bus het water inrollen.
De politie bekijkt hoe de bus het beste uit het water kan worden gehaald. Op het moment van het incident, rond 08.15 uur, zaten geen passagiers in de bus.

Fotograaf: RASmit
36718 keer bekeken


Harde crash Nick Versteegh tijdens paasraces Zandvoort
Harde crash
ZANDVOORT - Tijdens de Laaste race van de paarraces op circuit park Zandvoort was er een harde crash van Nick Versteegh. Hij kon gelukkig zelf uitstappen.

Fotograaf: racefreakpetje
35713 keer bekeken


Doelman Henk Timmer neemt afscheid
Henk en Marianne Timmer
NOORDWIJK - Doelman Henk Timmer neemt afscheid van zijn vrouw, schaatster Marianne Timmer. Oranje begint dinsdag met de voorbereiding op de EK-eindronde. Spelers en staf verzamelen zich in Grand Hotel Huis ter Duin. Afsluitend aan deze eerste trainingsweek is een oefenduel op 24 mei tegen Oekraine.

Fotograaf: Noordwijker
105683 keer bekeken