ZEVENBERGEN - De 14 jarige internetondernemer Joris Toonders lanceerde afgelopen oudejaarsnacht precies om 24.00 zijn veilingsite Wannabid.nl. De gratis veilingsite lijkt een goed alternatief voor eBay en Ricardo die zojuist bekend maakten plaatsingskosten te gaan vragen.

De nieuwe internetveiling is afgelopen oudejaarsnacht precies om 24.00 van start gegaan. Naar eigen zeggen richtte Joris Toonders de internetveiling opomdat hij niet tevreden was over de gang van zaken op verschillende veilingsites. "Ik las in nieuwsgroepen en forums veel negatieve ervaringen met veilingsites. Toen besloot ik zelf een internetveiling te starten."

We hebben gekozen voor een simpele en overzichtelijke vormgeving waar gebruiksgemak voorop staat. Uiteraard gaat het gebruikers in eerste instantie om de totstandkoming van een transactie, maar we willen benadrukken dat het veilen zelf ook leuk kan zijn. En we hebben niks tegen het vragen van een kleine vergoeding mits de service goed is. Maar dan praat ik over provisie, en niet over plaatsingskosten waar eBay en Ricardo mee bezig zijn.