AMSTERDAM - Swingers en het internet zijn altijd een succesvolle combinatie geweest. Het is de plek waar gelijkdenkende stellen makkelijk in contact met elkaar kunnen komen. Vanaf donderdag gaat dat zelfs nog een stapje verder. Dan opent de eerste virtuele parenclub op Second Life zijn deuren.

De ontmoetingsplek is bedacht door de Swingers Funclub. Zij willen hiermee een driedimensionale virtuele wereld creëren voor serieuze swingers. De club moet een plek worden waar ‘swingende’ mensen van over de hele wereld elkaar ontmoeten.

Privé-kamer

Leden kunnen paaldansen op een dansvloer, mensen ontmoeten in het bubbelbad en met wat geluk zich terugtrekken in een privé-kamer. In de virtuele wereld van 'Swingers Island' moet fantasie tot leven komen.

Voor mensen die nog niet bekend zijn met Second Life regelt de Swingers Funclub een gastvrouw of -heer die een uitgebreide rondleiding geeft. Aanstaande donderdag is de officiële opening die verricht zal worden door Stephan Brennikmeijer, maker van de film Swingers.