RIJSWIJK - Het Openbaar Ministerie (OM) in Den Haag voert woensdag een sms-bombardement uit in de hoop dat getuigen van de dood van een 22-jarige Rijswijkse zich melden bij de politie. Dat maakte justitie woensdag bekend. Het is dinsdag precies een jaar geleden dat de 22-jarige vrouw voor het laatst gezien is.

Het lichaam van de vrouw werd 22 juli aangetroffen langs het Jaagpad in Rijswijk (ZH), circa twee kilometer van haar ouderlijk huis. De vrouw is voor het laatst door bekenden van haar gezien, toen ze rond 21.30 uur met de trein vanuit Enschede naar huis ging.

Het OM verstuurt 1500 sms'jes met het verzoek naar www.politie.nl/haaglanden te surfen. De politie deed al eerder getuigenoproepen in de media en in het programma Opsporing Verzocht.

De politie vraagt mensen zich te melden als zij haar tijdens de treinreis of daarna, in de tram van Den Haag naar Rijswijk, hebben gezien. Ook getuigen die iets hebben gezien op of rond de plek waar het stoffelijk overschot werd gevonden, moeten zich melden.