AMSTERDAM - De debuutsingle 'stars are blind' van partyhopper Paris Hilton is vanaf donderdag te beluisteren op internet. Mensen kunnen de single twee keer gratis beluisteren om goed na te denken of ze die wel willen kopen.

De single van Hilton, bekend van haar eigen tv-programma 'The simple life', haar tassenlijn, is enigszins reggae getint, weet een woordvoerder van de Free Record Shop waar de single via haar website is te beluisteren. De single ligt fysiek pas 7 juli in de winkels. Vanaf 4 augustus ligt haar complete album 'Paris Hilton' genaamd in de winkels.

Videoclip

Half juni was via internet al te zien hoe de videoclip van het nummer eruit zag en later ook bij een van de muziekzenders in Nederland te zien. De clip toont Paris in sexy kleding terwijl ze om een halfnaakte man kronkelt. Chris Applebaum, verantwoordelijk voor onder meer Rihanna's S.O.S. en Natasha Bedingfield's Unwritten regisseerde de videoclip.

Op het album werkte de Hilton-erfgename samen met de producers Scott Storch (50 cent, Beyoncé), J.R. Rotem (Rihanna) en Dr. Luke (Pink, Kelly Clarkson). Voor de teksten deed Paris een beroep op Kara DioGuardi (Gwen Stefani, Christina Aguilera, Ashlee Simpson) en Billy Steinberg (Madonna, Cyndi Lauper, The Pretenders). Het album wordt een mix zijn van reggae, pop en hiphop.