RIJSWIJK - Altijd al mee willen doen in de race 'bezoek alle trendy lokaties in de wereld', dan is daar nu de website LittleBlackSite.nl voor geïntroduceerd. De initiatiefnemers Dennis Kind en Wendel Wagenaar onthullen op de site de webadressen van bekende Nederlanders en dus ook de plaatsen waar ze graag mogen komen.

De naam LittleBlackSite.nl is geïnspireerd op het Little Black Book, het welbekende kleine zwarte boekje vol met zogenaamde geheime adressen en nummers uit de wereld van 'zien en gezien willen worden'. De initiatiefnemers van de site zeggen een compleet overzicht te geven van links op het gebied van mode, design, kunst, lifestyle en uitgaan.

De informatie op de website komt van ruim vijftig mensen zoals architecten, ontwerpers, designers en andere zogeheten movers & shakers. Kind noemt onder anderen Rob Wagemans, eigenaar-directeur van de architecten associatie Concrete, modeontwerper Percy Irausquin, tv-kok Casper Burgi, lifestyle-journaliste Fiona Hering, tv-diëtiste Lenny Versteegden en de ontwerpers Eric Kuster en Marcel Wanders.

Bij de start van Littleblacksite.nl staan meer dan 4000 links. Daarnaast onthult een toonaangevende persoonlijkheid wekelijks zijn of haar top 7 van meest bezochte sites.