AMSTERDAM - Tientallen Robbie Williams-fans zijn hevig teleurgesteld in de internetactie van T-Mobile. Op een forum is te lezen dat zij zich 'misleid' en 'bedrogen' voelen. Via de actie waren er kaarten te winnen voor het concert van Robbie Williams.

Via een online game moesten de deelnemers drie verschillende foto's scherp krijgen. Als dit gelukt was, kreeg de gelukkige winnaar meteen een tekst in beeld waarop stond dat hij of zij twee kaarten gewonnen had: "Gefeliciteerd! U heeft twee kaartjes gewonnen, u wordt woensdag 5 oktober gebeld." Van welk concert stond er niet bij. En daar zijn de fans nu erg boos over.

De fans beweren dat er op de T-Mobile-site werd gesuggereerd dat het om kaarten ging van het exclusieve concert van woensdagavond in Paradiso. De winnaars krijgen nu toegangskaarten voor de Heineken Music Hall, waarop de fans op een groot scherm live het concert kunnen zien die de Britse popster aanstaande zondag in Berlijn geeft.

"Oh nou jottem, zit me al sinds vrijdagavond hierop te verheugen. Ik heb ook niet meegedaan aan andere prijsvragen, ik was allang blij dat het me een hoge telefoonrekening scheelde, en ik ben zondagochtend ook niet naar Amsterdam gegaan om alsnog kaartjes te kopen. Wat een enorme ballenzooi. Ik kan wel gillen," aldus een boze fan.

De volgende tekst stond op de T-Mobile-site:

"Voordat hij op 9 oktober een concert in Berlijn geeft ter ere van zijn nieuwe album, verrast Robbie Williams Nederland met een zeer exclusief optreden. Slechts 1.000 fans kunnen Robbie Williams van wel heel dichtbij meemaken en als eerste genieten van zijn nieuwe album 'Intensive care'. En jij kunt erbij zijn! T-Mobile beschikt over kaarten voor dit exclusieve concert en jij kunt die winnen!"

Spijtig

T-Mobile betreurt dat zij een aantal deelnemers niet hebben kunnen blijmaken met kaarten voor het exclusieve concert woensdagavond: "Wij vinden het uiteraard heel spijtig dat een aantal deelnemers aan de internetactie niet hebben kunnen blijmaken met kaarten voor het concert van Robbie Williams vanavond in Paradiso en kunnen ons hun teleurstelling voorstellen."

"Er waren slechts 4 x 2 Paradiso kaarten te winnen, maar vanwege de grote belangstelling hebben we besloten toch meer mensen blij te maken en extra prijzen als alternatief weg te geven. Deze mensen hebben we als troostprijs kaarten voor het live streaming concert in de Heineken Music Hall op 9 oktober aangeboden."

Tegemoet

T-Mobile heeft donderdagavond aangekondigd om de teleurgestelde fans toch nog tegemoet te komen. "Vanwege de grote belangstelling voor Robbie Williams en het spel besloot T-Mobile om naast de 4 prijswinnaars van de Paradiso duokaarten, nog eens 400 deelnemers blij te maken met kaarten voor het live streaming concert in de Heineken Music Hall (HMH) op 9 oktober."

"Helaas was een deel van deze mensen in de veronderstelling dat zij kaarten hadden gewonnen voor het Paradiso concert en daardoor zeer teleurgesteld. T-Mobile kan zich deze teleurstelling zeer goed voorstellen. Daarom biedt T-Mobile deze 400 fans alsnog de kans om Robbie Williams live mee te maken en geeft hen 2 gratis concertkaartjes voor het eerstvolgende concert van Robbie Williams in Nederland."

De deelnemers worden de komende dagen op de hoogte gesteld.