AMSTERDAM - Coen Swijnenberg, de radiopresentator die begin deze week de domeinnaam Hermanheinsbroek.nl registreerde, is nu zelf slachtoffer geworden van domeinkaping, zo meldt WebWereld. Internetondernemer Martijn Bevelander registreerde deze week het domein Coenswijnenberg.nl.

De radiopresentator was even vergeten om zijn eigen naam vast te leggen. Begin deze week zei Coen nog "dat het van belang is om je eigen naam vast te leggen."

Voor wat hoort wat

Swijnenberg wil het domein best teruggeven aan minister Heinsbroek. "Maar daar moet wel wat tegenover staan. Het zou natuurlijk ontzettend leuk zijn als hij in mijn radioprogramma kwam."

Swijnenberg kan zijn lol op, want de kersverse minister van Economische Zaken heeft woensdag toegezegd zijn domeinnaam persoonlijk te komen ophalen. Donderdagmiddag na 16.00 uur zal minister Heinsbroek aanwezig zijn in de studio van Radio M.

Inmiddels is ook bekend dat Coen zijn domeinnaam ook terugkrijgt. "www.coenswijnenberg.nl is voor mijn eigen neus weggekaapt. Ik was net te laat. Is toch wel toepasselijk bij zo'n actie toch?" Aldus de radiopresentator op zijn site.

/NETRadiopresentator kaapt domeinnaam minister Heinsbroek