In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de week. Met deze week de Facebook-ontwikkelaarsbeurs F8 en de nieuwe virtualrealitybrillen van Oculus.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (9,5 MB).

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Facebook F8

Afgelopen week vond in San Jose de jaarlijkse Facebook-ontwikkelaarsbeurs F8 plaats. Daar bood het bedrijf wederom excuses aan voor recente privacyschandalen, maar werden ook nieuwe plannen bekendgemaakt. Gaat Facebook binnenkort Tinder verslaan?

Oculus Go

Oculus heeft met de Go een zelfstandige virtualrealitybril voor 220 euro uitgebracht. Daarmee wordt de drempel voor virtual reality verlaagd, maar gaat iedereen nu zo'n headset kopen?

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.