In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Met deze week de de dreiging van downloadboetes en het mysterieuze Magic Leap.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (6,8 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Downloadboetes

Dutch FilmWorks maakte afgelopen week bekend dat het schikkingsvoorstellen van 150 euro wil gaan versturen naar mensen die illegaal de film The Hitman's Bodyguard downloaden. Daarvoor gaat het bedrijf nu ip-adressen verzamelen. Dan zijn ze er echter nog niet. Moeten downloaders echt gaan vrezen voor 'boetes' in 2018?

Magic Leap

Al jaren werkt Magic Leap in het geheim aan een veelbelovende augmentedrealitybril. Het bedrijf haalde 1,5 miljard dollar aan investeringen op, maar heeft nog geen product geleverd en wordt geplaagd door geruchten over tegenvallende ontwikkelingen. Afgelopen week kregen we een eerste afbeelding van de bril te zien die in 2018 in handen moet komen te liggen van ontwikkelaars. Moeten we onze verwachtingen van Magic Leap bijstellen?

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.