In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Met deze week de overname van Tele2 door T-Mobile, want gaat die wel door? En het was oorlog tussen Amazon en Google.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (8 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Tele2 en T-Mobile

T-Mobile kondigde vrijdag aan concurrent Tele2 over te nemen. De twee bedrijven moeten het samen opnemen tegen VodafoneZiggo en KPN, maar gaat de toezichthouder de overname wel goedkeuren? In het verleden leverde soortgelijken deals namelijk problemen op.

Amazon en Google

Webwinkel Amazon had ineens alle concurrerende mediaspelers uit de schappen gehaald, waaronder de Chromecast van Google. De zoekgigant reageerde vervolgens door de mediaspeler van Amazon 'kreupel' te maken. Hoe loopt dit af?

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.